Salata de valeriana cu mazare

de Bya Ralu in Salate, 3 Apr 2015 | 3420 vizualizari

 

Aceasta a fost cina mea de ieri

 

INGREDIENTE

  • salata valeriana mix
  • rosii cherry
  • 1 morcov mic
  • 1-2 linguri de mazare fiarta
  • ulei de masline
  • otet sau zeama de lamaie
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de valeriana cu mazare:

Intr-un castron sau o farfurie adanca se pune mix de salata valeriana.

Morcovul il curatam,se spala si se da pe razatoarea mica,rosiile cherry se taie in patru sau rondele(eu le-am pus combinate).

Se pune morcovul peste salata,se presara sare si se aranjeaza rosiile in farfurie.

Mazarea se scurge de zeama si se clateste bine sub jet de apa rece si se lasa la scurs dupa care se pune in farfurie.

Uleiul de masline se amesteca cu otetul si piperul si se toarna acest dressing peste salata,

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca adaugati si ceapa verde va avea un gust mult mai bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de valeriana cu mazare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta cu icre de crap